top of page

Κυρ Αρίστος : Τα νέα Social Media για τον βασιλιά του Κεμπάπ !

Εμβληματικές γεύσεις που έχει αγαπήσει όλη η Αθήνα, δημιουργικότητα που τιμάει την παράδοση και ατμόσφαιρα που σου θυμίζει την παλιά χρυσή εποχή της πόλης ! Όλα αυτά δεν βγαίνουν μόνο στην διακόσμηση που είναι σαν να βγήκε από την δεκαετία του πενήντα και να φτιάχτηκε για γύρισμα ταινίας εποχής. Βγαίνουν σε κάθε πιάτο, σε κάθε χαμόγελο από τον σερβιτόρο που σου παίρνει παραγγελία, σε κάθε γύρισμα στα κεμπάπ που ψήνονται στην σχάρα πίσω από τον πάγκο !




Έχει δοθεί προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια: τα γλαστράκια που ντύνουν τους εξωτερικούς χώρους είναι σε τενεκέδες, αρμαθιές από σκόρδα και κόκκινες πιπεριές κρέμονται από τους τοίχους, όπως και παστουρμάδες και σουτζούκια, ενώ οι επιγραφές είναι γραμμένες στην καθαρεύουσα και με παλιά γραμματοσειρά. Και οι λεπτομέρειες δε σταματάνε εκεί: χαρακτηριστικά ελληνικά προϊόντα κοσμούν τις παλιές βιτρίνες, οι μπουφέδες με τα ποτήρια είναι ντυμένοι με σεμεδάκια και από τα ηχεία ακούγεται μουσική αγαπημένων ασπρόμαυρων δεκαετιών !



Στον κυρ Αρίστο όλα είναι φρέσκα και χειροποίητα, ενώ οι μεθυστικές μυρωδιές από τα λαχταριστά κεμπάπ (τυλιχτά ή σε μερίδες), αλλά και οι διάφορες μερακλίδικες συνταγές όπως ο παστουρμάς ξυπνούν μνήμες παλιές !



Αυθεντικοί άνθρωποι, αυθεντικές γεύσεις ! Η Xperience More ανέλαβε με μεγάλη χαρά τo νέο Social Rebranding του "βασιλιά" του κεμπάπ όπως τον αποκαλούν οι καλοφαγάδες της πόλης και σας περιμένει στα ανανεωμένα profiles του σε Facebook & Instagram !

Featured Posts
Recent Posts
Archive
bottom of page