top of page

Πως το Instagram θα γίνει φιλόξενο για τις επιχειρήσεις !



Αν σκεφτεί κανείς τους λόγους που μπορεί το instagram να είναι προσκολλημένο σε μια πιο mobile friendly πλατφόρμα είναι ειλικρινά σημαντικοί αλλά εξαιρετικά λίγοι. Ο κύριος λόγος είναι το δέσιμο των χρηστών με μια εφαρμογή η οποία είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα του smartphone τους, χωρίς λειτουργίες, επεξηγήσεις και δυνατότητες όπως αυτές που προσφέρει το facebook. Αυτό τους κάνει να νιώθουν πιο ελεύθεροι και να μοιράζονται υλικό με λιγότερες σκέψεις. Αυτό είναι και το κύριο όπλο τους απέναντι στο Snapchat που εξαπλώνεται σε ρυθμούς επιδημίας. Τι γίνεται όμως με τις επιχειρήσεις και τα προφίλ διασημοτήτων ή οργανισμών ; Η αλήθεια είναι αρκετά περίπλοκη και ενίοτε εκνευριστική αφού επίσημη πλατφόρμα ακόμα και για παραγωγή υλικού σε desktops δεν υπάρχει. Δεν υπάρχει επίσης η δυνατότητα προγραμματισμού των αναρτήσεων από έναν χρήστη, με την ανάλογη μέθοδο που λειτουργούν στο facebook η διαχείριση σελίδων μέσα από τα προσωπικά προφίλ. Όλα αυτά θα μπορούσαν να αλλάξουν πολύ γρήγορα, αν βασιστούμε στις τελευταίες δοκιμές και τις ανακοινώσεις του Instagram.


Τα πειράματα βρίσκονται σε εξέλιξη για την επίδραση στην ανάπτυξη ενός κουμπιού «Επικοινωνία». Αυτό όπως λέγεται θα επιτρέψει σελίδες να σχετίζονται πιο εύκολα με τους χρήστες και τους πελάτες. (Αμήν)


Μόλις κάνετε κλικ στο κουμπί, θα είναι δυνατόν να στείλετε ένα email από το Instagram ή ακόμα και να δείτε τη θέση του καταστήματος. Επίσης δοκιμάζεται η δυνατότητα να έχουν μια κατηγορία «επιχειρήσεων» στο λογαριασμό του Instagram, όπως και οι σελίδες στο Facebook. Το Instagram ανακοίνωσε την έναρξη της εγκατάστασης των νέων εφαρμογών που θα είναι αφιερωμένη σε σελίδες & διαφημιστές και πλέον αναμένεται με αγωνία. Οι πρώτες δοκιμές δείχνουν ότι αυτό θα συμβεί σύντομα. Σε κάθε περίπτωση, αυτό επιβεβαιώθηκε από τον επίσημο λογαριασμό του Techcrunch και άλλα σχετικά blogs. Μένει να το δούμε στην πράξη !


Για την ώρα μόλις άλλαξε εμφάνιση κάνοντας γενναίες αλλαγές και φέρνοντας περισσότερο λευκό στις οθόνες μας ! Ο λόγος πιθανολογείται πως είναι για να φαίνονται οι φωτογραφίες πιο έντονες ! Αν δεν το είδατε ακόμα, ανακαλύψτε την νέα εμφάνιση στο video που ακολουθεί !





Featured Posts
Recent Posts
Archive
bottom of page